Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2019
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl > Colofon

Colofon

Sehp.nl en alle onderdelen zijn geen onderdeel van een touringcarbedrijf. Via Sehp.nl kunnen dus ook geen offertes voor (bus)reizen aangevraagd worden. Deze website heeft tot doel informatie over touringcars, touringcarbranche en (bus)toerisme bijeen te brengen.

Voor het aanvragen van een offerte voor een busreis kunt u contact opnemen met:

Vermelding

Heeft u nieuws over de touringcarbranche of kent u leuke dagtocht- of reisbestemmingen voor busreizen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Wellicht kunnen wij uw tip vermelden op deze website. Ook voor advertentiemogelijkheden kunt u dit contactformulier invullen.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is met zorg samengesteld. Wijzigingen in openingstijden en prijzen zijn mogelijk. Alle informatie en prijzen gelden onder voorbehoud. De prijzen zijn altijd per persoon tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Sehp.nl is niet aansprakelijk voor, en de gevolgen van, eventuele foutieve vermeldingen op deze site. Heeft u suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten en klik hier.

Copyright

Copyright 2009 - 2019.
Het is niet toegestaan beeldmateriaal, informatie of andere onderdelen van Sehp.nl, of een van de andere sites van Sehp.nl, op enigerlei wijze te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van Sehp.nl. Het linken naar, of onderdelen van, Sehp.nl is zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan. Uitzondering hierop vormen foto's, logo's en overig materiaal dat door derden ter beschikking is gesteld en waarvan het copyright bij het desbetreffende bedrijf of instelling rust.

Contact formulier: