Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 3/8

    Griffelrock en Bengelpop op 26 juni 2007  

Vandaag is Benny op pad geweest en heeft een mooie fotoreportage gemaakt op Griffelrock en Bengelpop. Te zien zijn o.a. de nieuwe Van Hool dubbeldekker van Van Mook Reizen in de nieuwe Snoeyink kleuren. Altijd mooi zijn de fleurige touringcars van Gery Tours en natuurlijk was Reizen Lauwers ook aanwezig.

Meer > > >

 
    Nieuwe Jonckheere Volvo B12B 6x2 voor Van Asselt Zwammerdam  

Op 22 juni is een nieuwe Jonckheere op volvo onderstel B12B geleverd aan de firma Van Asselt in Zwammerdam. De Volvo B12B 6x2 met Jonckheere opbouw heeft een motor met 420 pk en is voorzien van Volvo I-Shift, EBS & ESP.

Meer > > >

 
    Fotoserie Wietze juni  

Wietze maakte in juni weer veel touringcar foto's. Mede doordat wedstrijden van het EK voetbal onder 21 o.a. in het voetbalstation van Heerenveen gehouden werden konden er vele interessante fotos gemaakt worden.

Meer > > >

 
    Fotoserie touringcars Amsterdam  

Op 21 juni zijn er diverse foto's gemaakt van touringcars in Amsterdam. Vanwege het mooie weer zijn de foto's erg goed gelukt, er is gekozen om voornamelijk rijdende touringcars op de diverse punten in Amsterdam op de foto te zetten.

Meer > > >

 
    Neoplan Cityliner HDC  

Na de wereldpremière vorig najaar op de IAA in Hannover, stelt Neoplan nu een drie-assige variant van de nieuwe Cityliner voor. De lengtevariant van 12,99 meter is voortaan ook beschikbaar met drie assen en de compacte achteroverbouw die het handelsmerk van Neoplan is geworden.

Meer > > >

 
    Foto's parkeerplaats Efteling 12 juni 2007  

Het is weer schoolreisseizoen dus is het weer druk op de diverse parkeerplaatsen van de schoolreisbestemmingen. Vandaag maakten wij een overzicht van de aanwezige touringcars op het parkeerterrein van de Efteling. Kijk ook bij de panorama foto's op deze site voor een mooie schuiffoto van een rij touringcars.

Meer > > >

 
    Nieuwe Picardie midibus van VDL Bus & Coach  

De nieuwste aanwinst van VDL Bus & Coach is de Picardie. Een midibus met een lengte van 8.580 mm, speciaal ontwikkeld voor de inzet op tourgebied. In een 2+2 opstelling zijn er 29+1+1 of 33+1+1 ruime en comfortable zitplaatsen.

Meer > > >

 
    Dubbeldekkers ingezet tegen bezetting Palestijnse gebieden  

Op 9 juni wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de 40 jaar durende bezetting van de Westelijke Jordaanoever, de Gazastrook en de Golan hoogte. Met de 'Ik ben ontzet' campagne brengen diverse maatschappelijke organisaties, waaronder ICCO, tot uitdrukking dat de Israëlische bezetting een rechtvaardige vrede in Palestina en Israël in de weg staat. Tot 9 juni vinden in het kader van deze campagne tal van activiteiten plaats.

Meer > > >

 
    Volvo Barbi  

Op 31 mei jl. stond een aparte touringcar bij het AC restaurant in Oosterhout. Het was een Barbi Volvo. Een touringcar van een constructeur die we niet vaak zien.

Meer > > >

 
    Gloednieuwe Neoplan Cityliner voor Reizen Lauwers  

Reizen Lauwers uit Boechout heeft er vandaag weer een exclusieve touringcar bij. Een gloednieuwe Neoplan Cityliner met de nodige voorzieningen werd vandaag afgeleverd! Bus.be had de eer om de eerste foto's van deze prachtige Neoplan te maken. De painting volgt in de komende dagen.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)