Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 7/8

    Opendeurdagen EvoBus Belgium  

Op 17 en 18 maart jongstleden organiseerde EvoBus Belgium Opendeurdagen. Bus.be was hierbij aanwezig en maakte een fotoreportage.

Meer > > >

 
    Touringcarprotest in Brussel 14 maart 2007  

Vandaag werd er een protestactie gehouden met Europese touringcars in Brussel. Volgens berichten zouden er meer dan 500 touringcars hebben deelgenomen. Bus.be was aanwezig op het startpunt en maakte een zeer uitgebreide fotoreportage.

Meer > > >

 
    Bus.be bezoek VDL Bova in Valkenswaard  

Bus.be bezocht op 27 februari jl. de VDL Bova fabriek in Valkenswaard. Tijdens dit bezoek werd een uitgebreide fotoserie gemaakt hoe VDL Bova de twee typen touringcars bouwt. Vooral de bouwwijze van de VDL Bova Magiq trok hierbij de aandacht.

Meer > > >

 
    Irisbus Deutschland Hausmesse  

Bus.be bezocht zaterdag 3 maart de hausmesse oftewel de open dag van Irisbus Deutschland. Naast het aanbod van gebruikte touringcars en bussen waren alle typen nieuwe bussen en touringcars aanwezig. Voor Bus.be was dit een uitgebreide kennismaking met dit, voor ons, minder bekende merk. Hoewel Irisbus in Europa een bekend merk is rijden er in de Benelux weinig touringcars van dit merk. Mini- en Midibussen van Irisbus / Iveco zijn wel een bekende verschijning in Nederland en België.

Meer > > >

 
    Foto's Busmania.be Van Hool fabrieken  

Benny Hannes van Busmania.be bezocht de Van Hool fabrieken en maakte daar foto's van de aanwezige touringcars. Aanwezig waren o.a. de nieuwe touringcar voor Sickman, Ghielen en een touringcar in de OAD uitvoering. Voor meer foto's van Van Hool touringcars bezoekt u Busmania.be.

Meer > > >

 
    Fotoserie Huishoudbeurs 11 februari 2007  

Tijdens de jaarlijke huishoudbeurs worden van oudsher veel touringcars ingezet. Vanuit alle windstreken vervoerden deze touringcars bezoekers naar de huishoudbeurs. Wij kozen ervoor foto's te maken bij het vertrek van alle touringcars.

Meer > > >

 
    Fotoreportage Thialf Heerenveen 10 februari 2007  

Op zaterdag 10 februari waren we tijdens de WK allround bij het Thialf in Heerenveen. Tijdens dit grote evenement worden veel touringcars ingezet. Deels voor het vervoer van grote groepen genodigden door sponsoren, deels groepen die op eigen gelegenheid gezellig met de touringcar naar Thialf komen.

Meer > > >

 
    Foto's uit Hongarije van Attila Ács  

Uit Hongarije ontvingen we diverse bus & touringcar foto's van Attila Ács. Het is een fotoserie van het merk Ikarus. Hoewel deze Ikarus in het verleden wel in Nederland geleverd werd (zie de Mol-Pelikaan 117) is het merk al een tijdje uit het straatbeeld van de Belenux verdwenen.

Meer > > >

 
    Nieuwe spelersbus voor Willem II  

BBA Tours heeft in samenwerking met Willem II een nieuwe bus speciaal laten bestickeren in de kleuren van de Tricolores. Dennis van Wijk ontving uit handen van de directeur van BBA Tours, Annie Vrugt, de sleutel.

Meer > > >

 
    VDL BOVA levert unieke 'Limo Bus'  

Half januari 2007 werd in Athene de unieke 'Limo Bus' aan de Griekse klant 'Greek Limo Bus' geleverd. Een Magiq MHD 139 in een uitvoering die het beste te omschrijven is als limousine bus, een nieuwe dimensie in het VIP vervoer.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)