Websites
Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?

  Fotoserie gemaakt door:  
 

Logo VDL Bova

VDL Bova
De Vest 9
NL-5555 XL Valkenswaard
Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)40 208 4611
Faxnummer: +31 (0)40 204 2045

http://www.vdlbova.nl

 
     

  Relevante links  
 

-- Geen links --

 
     

  Overzicht fotoreportages  
 

-VAN HOOL lanceert een nieuwe superhoogdekker touringcar

 
 

-Gassan Diamond's

 
 

-Bezoek byberg & Nordin Starliner aan Amsterdam

 
 

-De Fabeltjesbus bezoekt Den Bosch

 
 

-Visch Coaches bezoekt Lemmer

 
 

-Foto Jagotravel Bova Magiq ZDS

 
 

-Bedrijfsbezoek Pauw Reizen in Maasmechelen

 
 

-Volvo 9700 ’Coach of the year 2008’

 
 

-Jaarbeursplein Utrecht op 26 augustus 2007

 
 

-Fotospecial Van Bogget Verrebroek door Benny

 

<<< Terug

 

VIP Magiq voor Munckhof Tours

 
 

Maandag 27 augustus 2007 heeft Wim van der Leegte, President-Directeur van de VDL Groep, hoogstpersoonlijk een nieuwe VIP Magiq overhandigd aan Jan Tops, directeur van Munckhof Tours. Het betreft een Magiq MHD 122-410 met een lengte van 12,2 meter en voorzien van de Euro 5 DAF MX 300 S motor.

 
 
  15, uiterst luxe, lederen stoelen in een 2+1 opstelling, geven de passagiers optimaal zitcomfort. Alle zitplaatsen zijn voorzien van tafels. Daarnaast heeft de bus achterin een luxe 9-persoons rondzit. De keuken is centraal geplaatst en voorzien van alle keukengemakken. De opstelling van de meubels en stoelen in combinatie met optimaal gepositioneerde lcd-schermen, extra microfoonaansluitingen, draadloos internet en digitale tv-ontvangst, zorgen ervoor dat deze Magiq uitermate geschikt is voor het houden van bijvoorbeeld zakelijke presentaties. Het noodzakelijke reizen kan zo op een ideale manier gecombineerd worden met luxe en comfort voor zowel werk als ontspanning.

Munckhof Tours is ruim 70 jaar geleden begonnen als familiebedrijf en heeft zich in de jaren 70 gevestigd in Eindhoven. In 2005 heeft Jan Tops het bedrijf overgenomen. De touringcars worden zowel nationaal als internationaal voor de meest uiteenlopende doeleinden ingezet. Na de overname is Jan Tops zich met name op de zakelijke markt gaan richten. Een doelgroep die in de regio Eindhoven op het gebied van personenvervoer nog niet helemaal bediend werd. Voor deze doelgroep zijn in het afgelopen anderhalf jaar vijf touringcars vervangen door nieuwe, luxere uitvoeringen. Het wagenpark van Munckhof Tours bestaat volledig uit producten van VDL Bus & Coach.