// Over ons

Het reizen zit in het bloed

Reizen zit in het bloed. Van dagtrips tot avontuurlijke reizen waarvan de bestemming een verrassing is, het ontdekken van nieuwe steden, gebieden en mensen is wat mij enthousiast maakt. Door mijn passie voor reizen heb ik een carrière switch gemaakt naar touringcarchauffeur. Van luxe touringcars met binnenlandse ritten tot uitgebreide 15-daagse reizen door Europa, ik weet altijd de mooiste plekjes te vinden.

Terug in de financiële wereld begon het verlangen naar het ontdekken van Europa weer te kriebelen, maar deze keer op een andere manier. Het reizen met de ambucamper is de ideale manier Europa verder te ontdekken.

Liefde voor Portugal

Als iemand die geboren is in Oberschwaben, opgroeide in Portugal, en opgeleid werd in Mecklenburg-Vorpommern, maar uiteindelijk belandde in Nederland, heb ik de mogelijkheid gehad om het leven in verschillende Europese landen te ervaren.

Het leven in diverse culturen heeft mij een waarlijk Europeaan in hart en nieren gemaakt. Met mijn brede perspectief en begrip van verschillende talen en gewoonten, voel ik mij in ieder gebied thuis. Het verkennen van nieuwe regio's in de ambucamper is mijn grote passie.

Vandaag

Onze gezellige ambucamper brengt ons op talloze avonturen door heel Europa! Of we nu korte dagtripjes maken in de buurt of 3 weken op ontdekkingstocht gaan, we hebben altijd een geweldige tijd. We reizen door prachtige landschappen en bezochten vrolijke plaatsen zoals Frankrijk en Portugal evenals bergachtige Oostenrijk en omliggende landen. Het voelt altijd als thuis en we genieten enorm van iedere reis.

Europa van noord tot zuid

Werken in de reisbranche was een fantastisch avontuur! We hebben heel Europa verkend, van Noord tot Zuid, en beleefden elk jaar nieuwe hoogtepunten. Het organiseren van verschillende excursies en rondleidingen voor reisgroepen was altijd een uitdaging, maar gaf ons ook enorm veel voldoening. Het is geweldig om mensen te helpen nieuwe bestemmingen en culturen te ontdekken en ze een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Of het nu gaat om een avontuurlijke reis naar de Noordkaap, een citytrip naar Parijs of een ontspannen vakantie aan de Costa del Azahar – alle bestemmingen zijn even mooi en uniek!

De overeenkomst in alle reizen? Ons Fantje logo 😉

Ambucamper gezien?

Ambucamper in Europa gezien? Laat het ons weten en stuur een bericht of link onze Instagram of Facecbook pagina.
Fantje bij reisvoorbereiding Schotland